Verpakt in een plastic zak kun je ze zeker een paar weken goed houden. Vroeger bakten bakkers nieuwjaarskoeken vaak al in oktober!

Nieuwjaarskoeken schimmelen namelijk niet, ze zullen hoogstens een iets indrogen. Als je ze bewaart in een licht vochtige omgeving, zoals een kelder, valt dat reuze mee en blijven ze nog lekker een beetje taaiig. Maar wil je nieuwjaarskoeken écht lang bewaren, dan kun je ze het best invriezen.

Themacursus Oud en nieuw

Leren hoe je zelf de lekkerste nieuwjaarskoeken maakt? Volg dan de aanwijzingen in het recept van Robèrt. Of geef je op voor de themacursus Oud en nieuw bij Robèrt, die we ieder jaar vlak voor oud en nieuw inplannen. Als je je inschrijft voor de wachtlijst, krijg je automatisch bericht wanneer er weer een op de planning staat.

Kijk voor meer informatie en de actuele agenda op www.bijrobert.nl.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.