Een cursus bij Robèrt

Voor alle (thuis)bakkers die meer willen leren

Bak je graag en wil je jezelf hierin ontwikkelen? Boek een cursus van bij Robèrt. Er is veel aandacht voor kennis, omdat we het belangrijk vinden dat je begrijpt wat je aan het doen bent. Maar dat leer je uiteindelijk natuurlijk het best in de praktijk. Dus handen uit de mouwen en bakken maar!

Bekijk onze cursusagenda om te zien welke cursussen er de komende tijd op de planning staan.

Brood- en patisseriecursussen

Wil je een solide basis opbouwen voor je bakkunsten op het gebied van brood of patisserie? Dan zijn de tweedaagse brood– of patisseriecursussen iets voor jou. Die zijn er op drie niveaus: je begint bij de basis en op ieder niveau ga je weer een stapje verder met ingewikkelder technieken.

Themacursussen

Wil je meer weten van een bepaalde subcategorie van de patisserie?
Kies dan voor een themacursus van een halve of een hele dag.

 

Thema’s:
  • Bladerdeeg
  • Chocolade: van basis tot bonbons
  • Klassiekers uit de bakkerij
  • Bruidstaarten
  • Hippe desserts
  • … en nog veel meer!