Op deze site willen we niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten, gasten en andere bezoekers een stem geven. Want hoe leuk is het om te lezen hoe het er achter de schermen van onze bedrijven aan toe gaat en om bijzondere verhalen van andere klanten te lezen?

Een voorbeeld. Al tijden komt een mevrouw elke week bij ons krentenbollen kopen. Ze wil ze per één of twee verpakt hebben en vraagt er enkele licht en enkele donkerder afgebakken. Dat is best wat extra werk voor onze medewerkers. Dat doen ze natuurlijk graag, maar het blijft ze wel bij. Waarom toch die afzonderlijk verpakte krentenbollen? Het antwoord vonden we bijzonder. Elke week gaat de dame bij verschillende van haar oudere buren langs om te vragen of ze nog boodschappen nodig hebben. Nou, onder andere krentenbollen dus, en de één heeft ze liever wat lichter afgebakken dan de ander… De vrouw gaat vervolgens op pad en komt de boodschappen bij de mensen thuis afleveren. Zomaar, als goede daad voor haar medemens. En dat elke week weer.

Deel je verhaal!
Deze dame leerde ons dat achter bepaalde vragen of bestellingen de mooiste verhalen schuilen. En die verhalen willen we met iedereen delen! Dus heb jij nu ook zo’n soort verhaal? Heb je ooit iets bijzonders meegemaakt bij bij Robèrt of Kafé Van Leer, heb je speciale herinneringen aan (een van) onze producten of cursussen, of ben je gewoon al jaren vaste klant? En vind je het leuk om je verhaal te delen? Schroom niet om je verhaal te delen via het contactformulier en wie weet nemen we binnenkort contact met je op!

Graag tot gauw!
Team bij Robèrt & Kafé Van Leer

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.