Ingrediënten voor ca. 8 personen

150 g augurken
300 g appels, geschild, klokhuizen verwijderd
300 g rundvlees, gaargekookt in bouillon
500 g vastkokende aardappelen, gaargekookt in bouillon
10 g ui, fijngesnipperd
mayonaise
zout en peper
mosterd
worcestersaus

Werkwijze

Snijd de augurken, appels, het vlees en de aardappelen in kleine blokjes van ca. 3 x 3 mm. Druk eventueel het overtollige vocht uit de augurken.

Hussel alle droge ingrediënten door elkaar en voeg zoveel mayonaise toe dat het een gebonden salade wordt; de massa moet net aan elkaar hangen en niet té vast zijn. Breng op smaak met zout, peper, mosterd en worcester.

Presenteer de huzarensalade op een grote schaal met knapperige ijsbergsla of little gem, eieren, ham, tomaten, augurken, zilveruitjes en andere bijpassende garnituur. Serveer met brood.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.