Afgelopen donderdag waren we in Leidschendam voor de tweede oplevering van onze kiosk. Inderdaad, we hadden inmiddels allang moeten draaien, maar de eerste keer was het geheel nog lang niet in orde. Nu gaan we in de herkansing!

Het foodconcept van Mall of the Netherlands waar wij onderdeel van uitmaken, heet Fresh! Het is het eerste stukje van het winkelcentrum dat opengaat. Het doel was om in de zomer van 2018 al open te gaan, maar helaas heeft het dus een behoorlijke vertraging opgelopen. Maar goed, donderdag 29 november is toch echt de officiële opening! Aan Robèrt de eer om het startsein te geven.

Eerlijk gezegd hadden we niet gedacht dat wij met onze kiosk ook zover zouden zijn dat we open zouden kunnen… Maar ondanks de tegenslagen – ik zal je de details besparen – gaat dat toch lukken. In afwachting van de grote open bakkerij gaan we in de kiosk vooral ‘to go-producten’ verkopen. De bouw van de bakkerij zal nog wel minimaal een halfjaar in beslag nemen. Er is wel een tijdelijke (besloten) bakkerij gemaakt, maar daar kunnen we beperkter bakken dan we zouden willen. Voorlopig zullen we voor de bevoorrading dus nog veel op en neer reizen vanuit Oisterwijk.

We gaan ervoor!
Hoewel er heus nog wel wat losse eindjes aan elkaar te knopen zijn, beoordeelden we samen met chef-bakkerij Brian bij de tweede oplevering van de kiosk dat we er klaar voor zijn. De ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat het bijna nooit voor de volle 100% op orde kan zijn als je start. Zo weten we bijvoorbeeld al dat de kassa het bij de opening op donderdag 29 november wel zal doen, maar dat de cashmachine waarschijnlijk zaterdag pas werkt. Ondanks die wetenschap is het toch fijn om maar gewoon te beginnen.

Het zijn spannende dagen, maar dit is waar we zo lang naartoe hebben geleefd. Kom ook gezellig een kijkje nemen als je in de buurt bent!

Onze kiosk is geopend!

Team bij Robèrt Leidschendam staat voor je klaar met heel veel lekkere to go-producten. Je vindt ons in Mall of the Netherlands op de Liguster 80 te Leidschendam.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.