Een leuk nieuwtje voor wie net als ik dol is op brood, en bovendien graag zelf brood bakt: er staat weer een aantal nieuwe instructievideo’s op www.meesterlijkbrood.nl.

Naast de cursussen in ons leslokaal is het met alle technieken van de moderne tijd ook mogelijk om een nieuwe manier van lesgeven aan ons repertoire toe te voegen. Bij het verschijnen van mijn eerste boek Meesterlijk brood hebben we al een serie instructievideo’s gemaakt. Die vind je nog altijd op de site van Meesterlijk brood, waar je inmiddels ook meer informatie vindt over de Meesterlijke bakproducten die ik voor Albert Heijn heb ontwikkeld. In die eerste serie instructievideo’s liet ik vooral de basistechnieken zien: kneden, opbollen, lang maken… Inmiddels hebben we een nieuwe serie video’s gemaakt waarin ik laat zien hoe je speciale broden maakt:

  • Focaccia
  • Bierbrood
  • Chocoladebrood
  • Brioche
  • Stol
  • Meesterlijke mueslikoeken

Kan iedereen deze broden maken? Ja! Tenminste, als je bereid bent om een beetje te oefenen. Dus klaar…? Bakken maar!

Fijne dagen!
Robèrt

Cameraden Media

De handelingen in de instructievideo’s zijn mooi in beeld gebracht door de jongens van Cameraden Media, onze bijna-buren in het KVL-pand, met wie we al eens vaker projecten hebben gedaan. Leuk om te zien dat de ‘Ambachtsplaats voor CreativiTIJD’ ook samenwerkingen oplevert die voor de consument zichtbaar zijn.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.