Zoals het eigenlijk elk jaar gaat, is het jaar alweer voorbij voor ik er goed en wel erg in heb. Het einde van het jaar is altijd een moment dat ik even de tijd neem om terug en vooruit te blikken. Liefst met oliebollen natuurlijk!

Terugkijkend op 2018 kan ik wel concluderen dat het een bewogen jaar is geweest. Van opnames voor Wie is de mol?, Heel Holland Bakt en CupCakeCup tot natuurlijk de opening van onze kiosk in Leidschendam. Maar ook de make-over van mijn magazine Meesterlijk en de start van mijn theatertour. Allemaal leuke, soms ook spannende dingen. Sommige helemaal nieuw, andere ook een beetje vertrouwd.

Helaas waren er ook minder leuke en verdrietige dingen, zoals het overlijden van enkele dierbaren, onder wie mijn vader. Toch probeer ik dat te zien zoals de uitvaartbegeleider het zei op zijn uitvaart: treur niet om het verlies, maar wees dankbaar dat je die mensen hebt gekend.

Wensen en verwachtingen voor 2019
Al met al mag ik als een voldaan mens het oude jaar uitzwaaien. En kan ik vol spanning aan een nieuw jaar beginnen. Ik kijk ernaar uit! Veel tv-zenders doen hetzelfde en juist dát is wel veranderd de laatste jaren. Ineens komen RTL Boulevard, het Jeugdjournaal en andere media langs om samen met mij het jaar te evalueren en alvast een blik te werpen op 2019. Wat ik verwacht van of wens voor 2019? Nou, dat is nog best een lastige vraag…

Privé heb ik op dit moment weinig wensen, een positief teken lijkt mij. Zakelijk hoop ik natuurlijk dat het goed zal gaan in Leidschendam. We gaan immers nog een heel traject in met de bouw van de tweede bakkerij. Iets waar vele bakkers ons in voorgegaan zijn, maar wat nieuw is voor ons (familie)bedrijf.

Daarnaast – als ik dan toch iets hardop mag wensen – hoop ik nog steeds op een tweede serie BROOD. Ik heb met zoveel plezier en liefde aan de eerste serie gewerkt en zou het werkelijk fantastisch vinden als we nog een keer zoiets mogen maken.

Eindsprint met oliebollen
Verder hoop ik nog dat heel veel mensen van onze oliebollen mogen genieten in het prille begin van 2019! We zijn ze inmiddels al volop aan het bakken. Dit jaar gaan we voor het eerst ook op ‘grote’ schaal glutenvrije oliebollen maken. Iets waar we veel vraag naar kregen en waar we graag aan voldoen.

Kortom: wij zijn klaar voor de eindsprint! Daarna gaan we met ons gezin het oude jaar uitluiden en het nieuwe verwelkomen bij vrienden met wie we dit elk jaar vieren. Rustig, geen groot feest, maar wel gewoon gezellig; daar kan ik oprecht van genieten. En dan vol frisse moed op naar al die spannende zaken in het nieuwe jaar.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.