Enige weken geleden benaderde het blad Regio Business mij voor een interview. Eerder waren ze al langs geweest in Oisterwijk voor een interview met Robèrt. Toen ze hoorden dat zijn vrouw, ik dus, de ondernemer achter het bedrijf is, wilden ze ook wel eens een gesprek met mij. Toen journaliste Henrike mailde of ik mee wilde doen, vond ik zo’n uitstapje naar de voorkant van het bedrijf eigenlijk wel leuk! Zo vaak gebeurt het niet dat mensen ‘mijn’ verhaal willen horen.

En zo kwam het dat Henrike en ik samen om tafel zaten. Binnen een paar minuten zaten we op één lijn en grapten we over van alles en nog wat. Hoe het is om in een mannenwereld te functioneren bijvoorbeeld… Henrike verontschuldigde zich bijna: ik had deze vragen zeker al honderdduizend keer beantwoord? Nee hoor! De aandacht gaat toch vaak naar Robèrt. Dat zeg ik overigens zonder enig spoortje van jaloezie. Mensen die mij kennen weten heel goed dat ik de rol in de spotlight graag aan Robèrt overlaat.

Optreden als gastspreker
Enkele weken later belde Henrike nog eens. Ze vond het leuk dat ik zo eerlijk was geweest en wilde me graag als gast voor een interview op een van de BOB-borrels (Business ontmoet Business) die Regio Business organiseert. Daar moest ik wel even over nadenken, maar besloot dat het ook een mooie kans was om mezelf eens te laten zien. Blij toe, want het werd een ontzettend leuke avond. En omdat Henrike eigenlijk cabaretière is, maakt ze voor elke gast een liedje. Heel speciaal: niemand heeft ooit een liedje voor mij geschreven!

Goed voornemen
Grappig dat ik na het interview op de borrel vooral door vrouwen werd benaderd. En een van de aanwezige dames stuurde mij later een krantenknipsel uit het NRC met de kop: ‘Vrouwen, stop eens met het wegdrukken van je ambitie.’ Ha! Ik nam me meteen voor om vaker op de voorgrond te treden en mensen te laten zien wat ik allemaal doe. Onder andere via deze blog, dus. Ik neem jullie graag mee in de wondere wereld van bij Robèrt.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.