Tot het laatst toe was het spannend: kunnen ook wij van start in Leidschendam op de dag van de opening van Fresh! of lukt het niet? En ja hoor, ondanks de nodige tegenslagen gingen we op donderdag 29 november officieel open!

Ik mocht die dag de groene loper uitrollen voor de opening van Fresh! en jureren bij de bakwedstrijd die voor de gelegenheid was georganiseerd. En natuurlijk stond ik een groot deel van de dag in onze eigen kiosk, samen met onze nieuwe collega’s die al een maand stonden te trappelen om te beginnen. En wat voor team; het is ook daar gelukt om echte kanjers te vinden, negen mensen in totaal. Dat maakt me trots. Alles bij elkaar was het een mooie dag, we hebben genoten!

Brabants succesnummer
Wat overigens het meest opviel, was het succes van een van de lekkerste producten wat mij betreft. Je raadt het al… Worstenbroodjes! Hoeveel mensen mij voorspeld hadden dat de worstenbroodjes ‘boven de rivieren’ niet zouden lopen, wil je niet weten. Maar het lijkt erop dat ze ongelijk hadden. Aan het einde van de dag hadden we saucijzenbroodjes over, terwijl we worstenbroodjes tekort kwamen. Dat is toch goud? Daar was ik misschien nog het meest trots op, het was een persoonlijk doel om ook in Leidschendam mijn favoriete product met succes weg te kunnen zetten!

Onze kiosk is geopend!

Team bij Robèrt Leidschendam staat voor je klaar met heel veel lekkere to go-producten. Je vindt ons in Mall of the Netherlands op de Liguster 80 te Leidschendam.

Wij gebruiken (analytische) cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden.